Sēklu cepumi

Galvenās sastāvdaļas – rieksti, sēklas un auzu pārslas. Produkts ir dabisks, uzturvielām bagāts.
Trīs veidu cepumi – ar mandēm, ar linsēklām, ar ķirbju sēklām.
Ražots Latvijā, kopš 2011.gada decembra. Ražošanas procesā tiek izmantotas tikai dabīgās izejvielas. Ražošanas procesā tiek izmantots augstvērtīgs Latvijas saldkrējuma sviests, kas produktu padara atšķirīgu no lielāko daļu cepumiem, kuriem ražošanas procesā tiek izmantots margarīns vai augu tauki. Ražošanas procesā nav izmantoti milti, margarīns, augu tauki, e-vielas un krāsvielas.
Produkts ir pabijis jau Somijas starptautiskajā Food & Health izstādē 2012.gada februārī.Produkta cena ir atbilstoša produkta augstai kvalitātei.